Heb je zin in wat meer spanning tussen de lakens, denk er dan eens aan om een sexspeeltje te gebruiken. Met  sexspeeltjes kan je namelijk ontdekken wat je lekkere plekjes zijn en geniet je ook nog eens van een veel intenser orgasme.

Heb je zin om eens met sexspeeltjes te gaan experimenteren, dan is het tijd om op zoek te gaan naar jouw ideale sexspeeltje. Soms kan dat heel erg lastig zijn. Er is namelijk op het gebied van sexspeeltjes vanalles te koop.

Ten eerste krijg je met verschillende prijskaartjes te maken. Ook zijn er een groot aantal sexspeeltjes die allerlei functies hebben zodat het erg moeilijk wordt om de juiste keuze te maken. Er zijn een aantal speeltjes die je echt een keer uitgeprobeerd moet hebben.

Fifty Shades

Een van de meest favoriete vibrators die momenteel leverbaar zijn is de Fifty Shades Darker oh my rabbit vibrator. Deze toy heeft zoals de naam al zegt het uiterlijk van een konijntje. Hij is zowel geschikt voor clitorale stimulatie als penetratie.

De oh my rabbit heeft 8 verschillende pulsaties en 12 mogelijkheden om de intensiteit te regelen. Door de licht gebogen top zal je G-spot net dat beetje extra gestimuleerd worden. De oh my rabbit is een aanrader voor iedere vrouw die sexspeeltjes wil ontdekken.

Vibrerend ei Anna

Wil je eens wat anders dan de doorsnee sexspeeltjes, dan is vibrerend ei Anna zeker de moeite waard om eens een keer uit te proberen. Omdat dit ei geleverd wordt met een afstandsbediening kan je deze aan je partner geven.

Heb je geen partner of hou je er niet zo van om de controle uit handen te geven, dan staat het je natuurlijk helemaal vrij om zelf de afstandsbediening te gebruiken om jezelf naar een heerlijk hoogtepunt te brengen.

We-Vibe

Wil je samen met je partner het plezier van sexspeeltjes voor gezamenlijk gebruik ontdekken, dan is de We-Vibe Chorus vast helemaal jullie ding. Omdat je deze koppelvibrator tijdens het vrijen kan gebruiken, zorgt de Chorus voor extra genot en plezier voor jullie allebei.

Satisfyer Pro

Een van de beste sexspeeltjes van dit moment is de Satisfyer Pro. Ga je deze voor de eerste keer gebruiken dan zal je erna nooit meer een ander speeltje willen. Door het ergonomische ontwerp van deze clitorisvibrator wordt experimenteren met dit sexspeeltje een ware ervaring.

Omdat de Satisfyer Pro voorzien is van een siliconen circel kan deze je clitoris zowel naar binnen zuigen als met luchtdrukgolven stimuleren. Dit zal er gegarandeerd voor zorgen dat je een intens orgasme beleeft.

G-spot vibrator Amy

Wil je een van de meest hete  sexspeeltjes om je G-spot te stimuleren, probeer dan de G-spot vibrator Amy eens uit. Met deze speciaal ontworpen vibrator is het mogelijk om je G-spot extra te stimuleren.

Al vibrerend zal Amy voor een spetterend orgasme zorgen. Omdat deze vibrator zowel een prachtig design heeft en een ideale vorm, is het voor iedere vrouw die sexspeeltjes wil ontdekken de beste keuze.