Een van de meest populaire manieren om contact met iemand te hebben, is op dit moment toch wel Whatsapp. Een makkelijke manier om snel even een berichtje te sturen, een heel gesprek te hebben, of misschien wel het begin van een nieuwe relatie?

Het is bijvoorbeeld tegenwoordig heel normaal, om bijvoorbeeld online te daten. Whatsapp is hiervoor dus erg handig, maar hoe weet je nu, of ze jou echt leuk vindt, via zo’n Whatsapp gesprek?

Seintjes dat ze jou echt leuk vindt, via Whatsapp

Als je in gesprek bent met iemand die je leuk vindt, iemand die je date of in de toekomst wil daten misschien. Een goede manier om elkaar te leren kennen, zonder dat je persoonlijk in gesprek moet. Voor veel mensen is dit een manier, dat ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Maar hoe weet je nu dat ze jou ook leuk vindt? Er zijn een aantal seintjes waar je dit aan kunt herkennen;

Whatsapp; Vindt ze mij ook leuk?

Krijg jij in een whatsapp gesprek met je (potentiële) date, altijd snel antwoord terug? Dit is een van de seintjes, dat ze jou ook leuk vindt! Hiernaast zijn er nog een aantal dingetjes die je op zouden kunnen vallen, waaraan je kunt zien dat ze jou ook leuk vindt.

Een van deze seintjes zijn emoties. Het is altijd een goed teken als je gesprekspartner, emoties met je deelt. Dit kunnen allerlei emoties zijn en het hoeft dus ook niet het geval te zijn dat je date haar hart uitstort bij je. Blij, of gelukkig zijn is ook een emotie.

De zogenaamde emoticons, of emoji’s, horen hier ook bij en geven kracht aan de getoonde emotie. Zo kan ze zeggen dat ze blij is om een bepaalde gebeurtenis en het daarbij laten, omdat het genoeg is. Wordt deze emotie versterkt door een emoji? Dan is de kans groot dat de interesse wederzijds is.

Het doorslaggevende seintje in een whatsapp gesprek, dat ze jou ook echt leuk vindt, is de double text. Dit betekent dat je, nog voordat jij zelf een antwoord hebt gegeven, alweer een berichtje krijgt. 

Een snel antwoord, met inhoud en interesse zoals vragen naar jou toe. Een selfie, speciaal voor jou gemaakt of bijvoorbeeld een double text. Het zijn allemaal seintjes dat zij jou ook leuk vindt! 

Wees dus niet bang om je toekomstige date uit te nodigen voor een leuke avond!