Wanneer je spontaan zin krijgt in sex of gewoon houdt van sex op spannende locaties dan is parkeer sex een goed idee. Parkeer sex vindt als vanzelf plaats op een parkeerplaats, de meest logische plek is dan de auto, vooral als de temperatuur niet echt toelaat om buiten de auto sex te hebben. Ook is de auto een prima plek voor sex wanneer je de kans wilt verkleinen om gezien te worden. Natuurlijk kun je ook in de auto wel gezien worden maar de kans is toch alweer kleiner als wanneer je gewoon buiten aan de gang gaat.

Mag dat dan, sex hebben waar ik maar wil?

Natuurlijk is het eigenlijk niet toegestaan om parkeer sex te hebben en je kunt er zelfs een bekeuring voor krijgen. Een bekeuring wordt echter in de regel alleen maar uitgedeeld als je echt hinder brengt aan overige gebruikers van de parkeerplaats. Wanneer je in het holst van de nacht samen op een parkeerplaats bent voor parkeer sex en het is aardedonker en er is verder helemaal niemand zal het niet gebeuren dat er een boete wordt uitgeschreven mocht er toevallig een agent opduiken. Sex hebben in de auto mag echter wel gewoon. De enige voorwaarde is dat je niet gezien mag worden. Mocht je dus een geblindeerde auto hebben of ruimte achterin of mocht je dus parkeer sex willen hebben op een donkere parkeerplaats in de auto dan is dat in tegenstelling tot buiten de auto wel gewoon toegestaan.

Wat dan als mijn auto die mogelijkheid niet biedt?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een zeer kleine auto hebt waardoor sex in de auto helaas geen optie is, dan ben je toch om een beetje de spanning te kunnen opzoeken veroordeeld tot andere plekken. Wanneer je kiest voor parkeer sex zoek dan tenminste een parkeerplaats uit die redelijk verlaten of ver uit de richting ligt. Je wilt immers als je lekker van elkaar aan het genieten bent niet gestoord worden. Een boete krijgen is al helemaal vervelend. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen om het samen gezellig te maken gewoon thuis en om daar op zoek te gaan naar plekjes waar je van elkaar kunt genieten. Het bed kennen we allemaal wel als plekje, maar ook binnenshuis is er heel wat leuks te bedenken en is er echt wel meer mogelijk als alleen het bed.