Huisje boompje beestje, dat is het eerste verlangen wat opspeelt als single. Alleen zijn kan voordelen hebben maar dat heeft vooral nadelen. Als dat huisje boompje beestje er dan is en er stabiliteit is, kan je relatie ook “gewoon” worden en is er gevaar om in een sleur te raken. Erover praten kan, maar een geile date, met een gelijkgestemde, kan ook de oplossing zijn. Vraag jezelf ook af: wil ik een degelijke date in een hotelkamer of sta ik ook open voor buitensex? Dit kan veel uitmaken voor de zoektocht die je start.

Is vreemdgaan tegenwoordig dan normaal geworden?

Nee dat zeker niet, maar het gebeurd wel vaak, je bent echt niet de enige die met dit probleem zit. Daarnaast is het vreemdgaan laagdrempeliger geworden. De beste oplossing is natuurlijk nog altijd thuis over je problemen te praten, maar als geen optie is dan kan een geile date, of dat nu in een hotelkamer is of buitensex, zeker een positieve oplossing zijn. 

Waar vind ik dat dan, een geile date?

Vroeger, moest je voor alles wat betreft dating, de straat op, de kroeg in, om daar met iemand aan de praat te raken, om die vervolgens mee je bed in te krijgen, tenzij je houdt van buitensex, dan is een bed niet noodzakelijk. Als je een relatie hebt, vrij riskant om in je eigen woonomgeving te doen, je kunt immers bekenden tegenkomen, die niet alleen jou maar je partner ook kennen, dus daar moest je dan al wat verder voor weg. In de huidige digitale wereld, zijn daar allerlei oplossingen voor. 

Natuurlijk kun je nog steeds de kroeg in, wat verder van huis, maar een veel betere oplossing, met ook een veel grotere kans van slagen is om je in te schrijven op een gepaste website of een dating app. Via die gepaste website of datingapp swipe je dan van de ene naar de andere potentiële bedpartner, en kun je aan de hand van fotos en gegevens die zijn ingevuld de persoon kiezen waarvan jij denkt: dat kan wel wat worden.

Hoe anoniem ben ik?

Je vraagt je misschien af: hoe anoniem ben ik eigenlijk als ik mezelf inschrijf? Je bepaald zelf wat je prijs wilt geven en wat je geheim wil houden. Daarnaast bepaal je ook zelf of je wel of geen foto wil plaatsen. Er blijft natuurlijk altijd kans dat een bekende, onbedoeld op je profiel terecht komt. Dat risico is nooit helemaal uit te sluiten.