Heb jij wel eens overwogen om sex te hebben in de auto, maar weet jij echt niet of jij dit zo spannend mogelijk kunt maken? Misschien is dat wel niet zo vreemd, want dit doe je natuurlijk niet dagelijks. Toch kan sex op een vreemde plek een behoorlijke boost aan je sexleven geven. Een sex parkeerplaats kan hierbij een enorme uitkomst bieden, maar hoe pak je dit dan aan en hoe geniet je dan toch van een heerlijke spannende vrijpartij? Je kunt een sex parkeerplaats gaan zoeken, terwijl deze misschien wel dichterbij is dan je in eerste instantie gedacht had.

Een sex parkeerplaats

Sex op een sex parkeerplaats, dat is echt heel erg spannend! Je weet namelijk niet wat je er aantreft en of er stiekem nog andere stelletjes zijn die sex met elkaar hebben op de sex parkeerplaats. Dit maakt het van zich al extra spannend, want je zou zomaar eens bekeken kunnen worden als jij sex zult hebben op de sex parkeerplaats. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om sex te hebben in de auto, hoewel een keer bovenop de motorkap ook wel heel erg opwindend kan zijn. Wist je dat je zelfs sex kan hebben in de kofferbak?

Hoe zorg je voor de spanning?

Als jij geile sex wilt gaan beleven dan is de auto wel echt ultiem genieten, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Veelal heb je misschien niet voldoende ruimte in de auto, waardoor het handig kan zijn je stoel in de auto plat te leggen. Doordat jullie samen van bil gaan in de auto, zou je wel kunnen zeggen dat de ramen vanzelf kunnen gaan beslaan. Zo kan niet iedereen die op de sex parkeerplaats komt je bekijken, hoewel het wel een spannend idee is. Zorg wel voor wat gemakkelijke kleding die je snel uit kunt doen! Een rokje met niets eronder kan een mooie oplossing zijn of een gemakkelijk broekje waar zo een handje in kan schuiven!

Verschillende standjes in de auto

Nu vraag jij je natuurlijk wel af welke standjes je zou kunnen proberen om het nog wat spannender te maken. Je hebt misschien niet heel veel keuze, omdat je in een gesloten auto eenmaal niet te veel ruimte hebt. Maak het gerust nog wat opwindender door de deur van de auto te openen, hierdoor creëer je voor jezelf net iets meer mogelijkheden.