Daten is altijd spannend om te doen. Iemand ontmoeten en indruk maken, dat is toch het meest spannende onderdeel van een date. Ook al heb je geen match, en eindigt de date met een vriendschap dan nog wil je wel een goede, blijvende indruk hebben achtergelaten. Daten als je wat voller aangelegd bent kan nog spannender zijn, helaas heerst er nog steeds het idee dat je zo slank mogelijk moet zijn om succes te hebben op de liefdesmarkt. Maar dit is helemaal niet waar! Een aantal belangrijke tips zullen jou helpen met jouw date als je wat voller bent.

Doe zoals je altijd doet

Allereerst is het heel belangrijk om jezelf te vertellen dat het goed is zoals je bent. Doe jezelf niet anders voor want dit is gewoon niet nodig. Als iemand jou niet accepteert omdat je wat voller bent, dan is diegene jou gewoon niet waard. Blijf altijd bij jezelf en ga jezelf niet veranderen omdat je wat voller bent.

Gaan jullie samen uit eten? Eet gerust wat jij lekker vindt. Voel je niet bezwaard als dat een hamburger is. Je hoeft tijdens je date heus niet aan de bleekselderij en komkommer om de ander iets te bewijzen.

Kledingkeuze

Ondanks dat je wat voller bent en graag gezien wilt worden voor wie je bent is het wel belangrijk dat je jezelf goed kleedt. Je hoeft je volle rondingen natuurlijk niet op een negatieve manier te accentueren. Kies daarom bijvoorbeeld kleding die iets ruimer valt. Het hoeft geen soepjurk te worden, maar kies wel kleding die de mooie rondingen van je lichaam benadrukt. 

Een mooi tuniekje of een lekker stoer jasje met een leuk sjaaltje, er zijn zoveel mogelijkheden om er goed uit te zien ondanks dat je een maatje meer hebt. Een maatje meer wil niet zeggen dat je minder speciaal bent. Maak gebruik van je mooie rondingen, kies kleding waar je je goed bij voelt en draag een goede BH. 

Wees trots op jezelf!

Wanneer je trots bent op jezelf en dus zelfverzekerd bent dan is dit juist heel erg aantrekkelijk. Onzekere mensen werken vaak juist als een afknapper. Ondanks dat je wat voller bent is er geen enkele reden om aan jezelf te twijfelen. Wees er dan ook gewoon zeker van dat jij het recht hebt om er te zijn en dat je goed bent zoals je bent. Want dit zal je namelijk uitstralen en dat is belangrijk! Ga gerust op zoek mollige vrouw zoekt man!