Een eerste afspraak is altijd spannend en je vraagt je dan ook af hoe je de eerste keer veilig af kunt spreken. De meeste mensen vinden een eerste keer afspreken dan ook eng dus je bent er niet alleen in. Sexafspraken gratis is dan ook wel spannend om te doen maar als je het goed aanpakt dan is er helemaal niets waar je bang voor hoeft te zijn en word het zeker een geslaagde eerste afspraak.

Sexafspraken gratis plannen

Als je eenmaal erachter bent gekomen dat je meer van elkaar wilt dan is het tijd om je eerste seksafspraken gratis te gaan plannen. Hoe pak je dat aan? Dat is natuurlijk wel een hele belangrijke vraag want je wilt wel dat alles helemaal goed en naar wens verloopt. Een eerste afspraak is iets wat je niet meer over kunt doen dus je moet het in 1 keer goed doen.

Wat ga je doen zo’n eerste keer?

Wat je wilt gaan doen dat verschilt natuurlijk helemaal per persoon want de ene wil gelijk het spannendste gedeelte terwijl de andere persoon het eerst nog wat rustiger aan wilt doen. Wat je ook gaat doen kijk samen naar wat jullie allebei goed vinden om te doen. Als je samen iets plant dan is de eerste stap in de goede richting al gezet.

Hoe plan je veilig een eerste afspraak?

Als je het heel erg veilig wilt doen dan kun je er nog voor kiezen dat je elkaar echt genoeg kent en overhaast je zeker niet. Je wilt niet ineens tegenover een vreemde staan en dat de spanning je te veel wordt. Een eerste date is natuurlijk al spannend dus dan wil je niet nog een extra spanning erbij hebben. Alles moet goed verlopen en dat kan enkel als het echt goed voelt.

Het kan nog veiliger

Als je het toch te eng vindt om gelijk al samen te zijn dan kun je er ook nog voor kiezen dat je ergens afspreekt waar meer mensen zijn. Op deze manier ben je niet samen dus is er altijd iemand waardoor er niks kan gebeuren en je kunt vertrekken wanneer jullie beide daar klaar voor zijn. Je bepaalt dan zelf wanneer je eraan toe bent om het samen door te zetten naar een plek waarvan jullie beide die in gedachte hebben. Welke keuze je ook maakt zorg ervoor dat het goed voelt voor jezelf.